Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πέλκας και Βιεϊρίνια στα χνάρια του Κούδα

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, την Πέμπτη (13/12, 19:55) στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς με αντίστοιχο αποτέλεσμα της Τσέλσι κόντρα στη Βίντι, παίρνει την πρόκριση για τους «32» του Europa League. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κίνητρο νίκης στις τάξεις των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μεγάλο.

Όμως, οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας έχουν έναν επιπλέον λόγο για να δώσουν το «παρών» και μάλιστα δυναμικά στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους: σε περίπτωση που αγωνιστούν, θα συμπληρώσουν 31 ευρωπαϊκές συμμετοχές και θα φτάσουν στην πέμπτη θέση τη θρυλικότερη μορφή του «δικεφάλου», τον Γιώργο Κούδα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Και οι δύο είναι φαβορί για το βασικό σχήμα και σε περίπτωση που ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους ρίξει στη… μάχη με την ΜΠΑΤΕ, τότε θα ζήσουν μια ιστορικά βραδιά. Που θα γίνει ακόμη πιο λαμπρή, εάν έρθει η πρόκριση.

Στις αμέσως προηγούμενες τέσσερις θέσεις βρίσκονται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης -στην κορυφή- με 60 ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Κλάους Αθανασιάδης με 53, ο Λίνο με 34 και ο νυν συμπαίκτης τους, Παναγιώτης Γλύκος με 33.

localStorage.clear();


Πηγή