Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Παίζει» ο Σίγκθορσον για τον Παναθηναϊκό

Την περίπτωση του Κολμπέιν Σίγκθορσον φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «DV» στην Ισλανδία, το οποίο επιβεβαιώνουν και πληροφορίες του Gazzetta που αναφέρουν οτι είναι ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού».

Ο 28χρονος επιθετικός από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων από τον Άγιαξ, ανήκει στην Ναντ, η οποία όμως δεν τον υπολογίζει φέτος και είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του.
Ο 44 φορές διεθνής στράικερ (ένα από τα 22 γκολ του απέκλεισαν από την Αγγλία από το Euro2016), αφού έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το 2017 μετακόμισε στην Ολλανδία για χάρη της Άλκμααρ. Εκεί άρχισε να ανεβαίνει στα τμήματα υποδομής και το 2011 πουλήθηκε στον Άγιαξ έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ, πριν μετακομίσει στην Γαλλία.

Bέβαια, αξίζει να σημειώσουμε οτι έχει περάσει ένα πολύ σοβαρά τραυματισμό, ο οποίος πήγε την καριέρα του πολύ πίσω. Το καλοκαίρι του 2016, η Γαλατασαράι τον απέκτησε με μορφή δανεισμού από την Γαλλική ομάδα, έχοντας στην διάθεσή της οψιόν αγοράς ύψους 3,8 εκατομμυρίων. Στις 29 Δεκεμβρίου όμως τον τερμάτισε πρόωρα και ο Σίγκθορσον επέστρεψε πίσω λόγω ενός προβλήματος που αποκόμισε με την Εθνική ομάδας της πατρίδας του, τον Σεπτέμβριο.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν οτι έχει υποστεί βλάβη στον μηνίσκο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση στην Τουρκία, όμως οι πόνοι δεν αποχώρησαν. Έτσι πήγε στην Βαρκελώνη, όπου δοκίμασε διάφορες θεραπείες, προκειμένου να γλιτώσει νέο χειρουργείο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Έτσι στις 22 Ιουνίου του 2017 υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, τον Φεβρουάριο του 2018 άρχισε να κάνει ασκήσεις με την μπάλα και πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος με την Ανζέ και την Στρασμπούργκ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή