Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Παίκτες της Άρσεναλ γλεντάνε με αέριο γέλιου, βότκες, σαμπάνιες και γυναίκες

Μπορεί η πορεία της Άρσεναλ να είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής στη σεζόν, να «χτυπάει» μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου, να πηγαίνει εξαιρετικά στα ντέρμπι και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά ένα δημοσίευμα της Sun, που συνοδεύεται και από βίντεο, μπορεί να δημιουργήσει κλυδωνισμούς στην ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Η σκανδαλοθηρική αγγλική εφημερίδα έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα υλικό πριν ξεκινήσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στο οποίο εμφανίζονται επτά παίκτες των «κανονιέρηδων» να το γλεντάνε με χρήση hippy crack, το γνωστό και ως αέριο γέλιου (έχει αντικαταστήσει τα παράνομα ναρκωτικά στη Μεγάλη Βρετανία), με πανάκριβες σαμπάνιες και βότκα, αλλά και 70 γυναίκες, αφού πρώτα κατανάλωσαν όλα τα προηγούμενα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Πρόκειται για τους Μεσούτ Οζίλ, που παρουσιάζεται ως ο «αρχηγός» της παρέας, Αλεξάντερ Λακαζέτ, Χένρικ Μιχιταριάν, Σκοντράν Μουστάφι, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Σεάντ Κολάσινατς και Ματέο Γκεντουζί, οι οποίοι… πιάστηκαν από τις κάμερες να κάνουν πράγματα για τα οποία ο προπονητής τους, αλλά και η διοίκηση, σίγουρα δεν θα είναι περήφανοι.

Μάλιστα, προς το τέλος του βίντεο ο νεαρός Γάλλος φαίνεται να καταρρέει στον καναπέ από τη χρήση του αερίου. Το συγκεκριμένο… μπαλόνι απαγορεύεται να πωλείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών, το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή σε 17 ανθρώπους από το 2006 μέχρι το 2012.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα υπάρχει και η διήγηση μιας κοπέλας από αυτές που συμμετείχαν στο πάρτι των παικτών της Άρσεναλ, η οποία είπε πως ήταν σοκαρισμένη όταν έβλεπε κουτιά με hippy crack να έρχονται στον πριβέ χώρο του κλαμπ, με το παρεάκι των επτά να κάνει λογαριασμό 30.000 λιρών.

localStorage.clear();


Πηγή