Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Live το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την «Ένωση» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (27/2, 19:30) με το μυαλό στα πλέι οφς μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από οδυνηρή ήττα με 1-0 στην έδρα του Παναιτωλικού, και πλέον θέλει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφς, κυνηγώντας την ΑΕΚ που βρίσκεται μπροστά του με 6 βαθμούς διαφορά (ένα παιχνίδι λιγότερο η ΑΕΚ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο… αντίπαλο στρατόπεδο, η «Ένωση», βγήκε εκτός από τον τελευταίο στόχο που της είχε μείνει, το Κύπελλο Ελλάδας, και πλέον προσπαθεί να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, ώστε να… του «κλέψει» τη δεύτερη θέση στα πλέι οφς. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες στην εξ αναβολής 17η αγωνιστική (2/3, 20:30). Η ΑΕΚ πηγαίνει στο ντέρμπι με νίκη ψυχολογίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με κορυφαίο τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Live το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής

Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το iefimerida.gr

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

O Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Βοηθοί θα είναι οι Νικολακάκης, Νικολαΐδης, 4ος ο Τσακαλίδης, ενώ στο VAR θα είναι οι Κορέια, Παπαδάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή