Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Παναθηναϊκός: Απίστευτη ατυχία – Μετά τους Τρουιγιέ και Αϊτόρ έπαθε ρήξη χιαστού ο Φρόκου [βίντεο]

Η κακοτυχία συνεχίστηκε και χθες Τετάρτη στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Αλεξίς Τρουιγιέ και τον Αϊτόρ, σε διάστημα δέκα ημερών ένας τρίτος ποδοσφαιριστής έπαθε ρήξη χιαστού.

Ο Λεάντρο Φρόκου θα περάσει κι αυτός την πόρτα του χειρουργείου μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Τρεντσίν.

Στις 16 Οκτωβρίου ο Αλεξίς Τρουιγιέ έπαθε ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία ενώ στις 23 του μήνα ο Αϊτόρ έπαθε με τη σειρά του ρήξη χιαστού, επίσης στο αριστερό γόνατο, στο εντός έδρας ματς με τον Άρη. Η απίθανη γκαντεμιά στο «πράσινο στρατόπεδο» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο παιχνίδι της Κ19 με την Τρέντσιν για το Youth League, ο Λεάντρο Φρόκου που είναι παίκτης της πρώτης ομάδας τραυματίστηκε στο γόνατο. Στο αριστερό. Κι αυτός. Η διάγνωση; Ρήξη χιαστού και άμεσα στο χειρουργείο. Ο 19χρονος μέσος θα χάσει όλη την σεζόν και συμπληρώνει ένα τρομερό κρεσέντο ατυχίας στο «τριφύλλι».

Ο Αλβανός μέσος που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 2-0 επί των Σλοβάκων, είχε ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία στην Αυστρία ενώ είχε αγωνιστεί για λίγα λεπτά στην εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Πηγή