Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Παναθηναϊκός: Αυξάνονται οι «πονοκέφαλοι» για Μπόλονι - Με εννιά απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ

Παναθηναϊκός: Αυξάνονται οι «πονοκέφαλοι» για Μπόλονι – Με εννιά απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επικράτησε χθες (06/01) του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στη Ριζούπολη, αλλά η νίκη αποδείχθηκε πύρρειος. Δεν του έφταναν οι πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του, ο Λάζλο Μπόλονι είδε τα προβλήματα να γίνονται ακόμη περισσότερα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε να προστίθενται δύο νέα ονόματα στο απουσιολόγιό του για το ματς της Κυριακής (10/01, 19:30) με την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πέραν του Μακέντα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στο συγκεκριμένο ματς, απών θα είναι και ο Ζαγαρίτης μετά την αποβολή του.

Οι δυο «πράσινοι» ποδοσφαιριστές έρχονται να βάλουν τα ονόματά τους δίπλα σε αυτά των Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Σαβιέρ και Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ επέστρεψε χθες μέσω Παρισιού από την πατρίδα του, αλλά δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση κόντρα στους «βυσσινί».

Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά δεν πρόκειται να δηλωθεί για το ματς με την ομάδα της Λάρισας, ούτε και στο ντέρμπι με τον Άρη. Οπότε, λογικά θα λείψει σε ένα από τα παιχνίδια με τον Βόλο εκτός έδρας, ή με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου.


Πηγή