Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι εμφανίσεις της νέας σεζόν -Σε εκδήλωση στο Ζάππειο έγινε η παρουσίαση [εικόνες]

Τις εμφανίσεις της νέας σεζόν παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, το «τριφύλλι» αποκάλυψε στους οπαδούς του -και γενικότερα στους φιλάθλους- τις τρεις εμφανίσεις του για τη αγωνιστική περίοδο 2023-24, αλλά και την εκκίνηση της συνεργασίας του με εταιρεία αθλητικής ένδυσης, έπειτα από 8 χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με κεντρικό πρόσωπο τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, που τον συνόδευσαν ο Ζέκα και ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς και παρουσία όλης της ομάδας, ο Παναθηναϊκός «έπαιξε» έξυπνα με τον… χώρο και τον χρόνο για να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες φανέλες του.

Ο Αϊτόρ με την πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν
Ο Αϊτόρ με την πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν / Φωτογραφία: Intime-ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Καταλανός εξτρέμ παρουσιάστηκε σε ένα βίντεο να φορά τη νέα βασική φανέλα και αμέσως μετά «μπήκε» και στο πλάνο της κεντρικής πλατείας του Ζαππείου, για να «δείξει» την καινούργια εμφάνιση.

Ακολούθησαν ο Ζέκα που φόρεσε τη λευκή και ο Φώτης Ιωαννίδης που φορούσε την τρίτη φανέλα της ομάδας, που «παίζει» με τη διχρωμία του πράσινου με το μαύρο. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως θα υπάρχει μία συνολική διχρωμία σε όλες τις φανέλες, καθώς η βασική πράσινη θα συνοδεύεται από λευκό σορτς και η λευκή, από πράσινο σορτς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παναθηναϊκός: Παρουσίαση με έντονους συμβολισμούς

Μετά την παρουσίαση των εμφανίσεων ανέβηκαν με την σειρά τους επί σκηνής 8 ποδοσφαιριστές που συνοδεύτηκαν από 8 φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι επονομάστηκαν «αιώνια πιστοί», καθότι έχουν τα πιο παλιά διαρκείας της ομάδας.

Οι παίκτες που ανέβηκαν στην σκηνή ήταν οι Μπρινιόλι, Ρούμπεν Πέρεθ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μαντσίνι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ. Ο συμβολισμός της κίνησης αποσκοπούσε στο να δείξει πως ομάδα και κόσμος, όταν είναι ένα, φέρνουν το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην εκδήλωση το λόγο πήρε αρχικά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, που ήταν ο συντονιστής της βραδιάς. Εν συνεχεία προβλήθηκε ένα βίντεο για τις επιτυχίες που κατέγραψε η ομάδα στα 20 αυτά χρόνια κοινής πορείας που είχε το «τριφύλλι» με την Adidas στο παρελθόν και έκλεισε με το σύνθημα «return to glory».

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στην επανένωση των δύο μεγάλων brand και ευχήθηκε να είναι καλότυχες οι εμφανίσεις ενόψει της νέας σεζόν συντροφεύοντας την προσπάθεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορωδία του Δήμου Αθηναίων να τραγουδά τον ύμνο του Παναθηναϊκού συνοδευόμενη από την μπάντα του Δήμου.

Δείτε όλη την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού:


Πηγή