Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Παναθηναϊκός: Βλέπει την πόρτα της εξόδου ο Πογιάτος, στριμωγμένος και ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Βλέπει την πόρτα της εξόδου ο Πογιάτος, στριμωγμένος και ο Ρόκα

Έντονη φημολογία όσον αφορά το μέλλον του Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο του Παναθηναϊκού έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τσάβι Ρόκα. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο ούτε έχει διαψευστεί, αν και η εξέλιξη αυτή αναπαράγεται και από Μέσα που ανήκουν στον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διοίκηση έχασε την υπομονή της με τους δύο Ισπανούς και σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων και πιθανότατα εξελίξεων. Μάλιστα, ήδη ακούγονται έντονα τα ονόματα των Γιάννη Αναστασίου και Μανόλο Χιμένεθ ως διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία. Επίσης, αναφέρεται πως σε πρώτη φάση δεν θα υπάρξει πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τη μεταγραφή του Μαουρίσιο την πήρε πάνω του ο κ. Αλαφούζος. Μάλιστα, φημολογείται πως στο «τριφύλλι» δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους. Φέρεται να αναζητείται ένας ακόμη επιθετικός, ενώ από τη Θεσσαλονίκη προέκυψαν και κάποια σενάρια για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι ελεύθερος. Μάλιστα, παρότι έχει πρόταση από την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Πορτογάλος προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα.


Πηγή