Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Δωρεάν είσοδο στον ημιτελικό με τη Λαμία, για όσους ήταν Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σε επιβράβευση των οπαδών του που βρέθηκαν στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (17/4) με τον Ολυμπιακό προχωρά ο Παναθηναϊκός.

Με στόχο να επιβραβεύσει τους φίλους του που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες της Λεωφόρου, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με αντίπαλο τους Πειραιώτες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή κίνηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως γνωστοποίησαν οι «πράσινοι», τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, αποφασίστηκε να υπάρξει δωρεάν είσοδος στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4, 19:00) προς όσους ήταν στις εξέδρες και υποστήριξαν την ομάδα στη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Μ. Τρίτης (19/4) θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «αιώνιο» ντέρμπι θα έχουν μια μέρα προθεσμία, για να εξαργυρώσουν μέσω συστήματος το κυριακάτικο εισιτήριό τους, με πρόσκληση για τον ημιτελικό. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα δοθούν τη Μ. Τετάρτη (20/4) στην τιμή των 5 και των 10 ευρώ.


Πηγή