Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Παναθηναϊκός: Εκτίουν με Απόλλωνα Κουρμπέλης και Σάντσες - Άρχισε ατομικό ο Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Εκτίουν με Απόλλωνα Κουρμπέλης και Σάντσες – Άρχισε ατομικό ο Αντονίτο

Τον σημερινό (Τρίτη 3/11, 17:15), εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Super League, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι για να εκτίσουν τις ποινές τους οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φακούντο Σάντσες, οι οποίοι συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες στο προ δύο ημερών παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Ως εκ τούτου η ενδεκάδα των «πράσινων» στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έχει -μίνιμουμ- δύο αλλαγές, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προετοιμάζει τον Αλεξανδρόπουλο για τη θέση του Κουρμπέλη στον άξονα και να αναζητά τον αντικαταστάτη τού Σάντσες για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας για το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού» ήταν η «επιστροφή» του Αντονίτο Ρεγάλ στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Ισπανός δεξιός μπακ, είχε υποστεί «βαριά» λοίμωξη του αναπνευστικού την 1η Οκτωβρίου κι έκτοτε παρέμενε κλινήρης, αφού χρειάστηκε μάλιστα να περάσει κι αρκετές ημέρες στο «Υγεία».

Πλέον ο ιός που του προκάλεσε τη λοίμωξη έχει φύγει από τον οργανισμό του κι από το απόγευμα της Δευτέρας (2/11), ξεκίνησε προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος και να «μπει» σταδιακά στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής κι εξάσκηση στα τελειώματα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σάντσες, Μαυρομμάτης. Ατομικό πρόγραμμα (μαζί με τον Αντονίτο) έκαναν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.


Πηγή