Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Μολό και Χατζηγιοβάννης, μέσα ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Μολό και Χατζηγιοβάννης, μέσα ο Μακέντα

Χωρίς τον Γιοάν Μολό θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη, στη Ριζούπολη, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που ήταν βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο, έπειτα από το γκολ που πέτυχε με πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έμεινε εκτός της «πράσινης» αποστολής, όπως και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, παρά τα όσα είπε για εκείνον ο προπονητής του.

Εκτός είναι, επίσης, οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου αλλά και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης. Αντιθέτως, στην αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Κίκο Μακέντα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

Πώς ήρθε ο αποκλεισμός του Μολό από την αποστολή

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Μολό σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας ήταν… σε κακό φεγγάρι. Χωρίς όρεξη και διάθεση. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο Γιώργος Δώνης δεν τον έβαλε με τους βασικούς σε όσες δοκιμές έκανε και ο Γάλλος ήταν σαν να μην υπήρχε στο Κορωπί.

Βλέποντας αυτήν την εικόνα, ο Έλληνας μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του. Του εξήγησε πως ανεξάρτητα από όσα βλέπει στα παιχνίδια, κρίνει για την ενδεκάδα από την εικόνα των προπονήσεων. Αυτή είναι η λογική του, αυτή είναι η φιλοσοφία του…

Ο Μολό φαίνεται να έχει μια διαφορετική αντίληψη. Ποια είναι αυτή; «Θα σας το πω ειλικρινά και δεν θα πω ψέμματα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προπόνηση. Γιατί στην καριέρα μου γνώρισα πολλούς παίκτες που ήταν σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά διαχειρίστηκαν πολύ άσχημα την πίεση. Το βασικό είναι η μέρα του αγώνα», τόνισε.

Μετά τη συζήτηση των δύο ανδρών, ο Δώνης για να αποφορτίσει την κατάσταση, και με δεδομένο πως ο Μολό δεν θα ήταν ενδεκαδάτος, τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη.


Πηγή