Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Ενθουσιασμένος που θα αναλάβει το «τριφύλλι» ο Αταμάν

Ενθουσιασμένος από την προοπτική που του ανοίγεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και να τρέξει το πρότζεκτ των «πράσινων» εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Τουρκίας, ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως θα εργαστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, μέσω των δηλώσεών του στο NTV Spor, ο Αταμάν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα αναλάβει μια ελληνική ομάδα, όντας ο πρώτος Τούρκος που θα κάνει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν για την πρόκληση να αναλάβει τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε ελληνική ομάδα και σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Euroleague. Ίσως να χρειαζόμουν αυτόν τον ενθουσιασμό.», είπε αρχικά ο Αταμάν.

Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι «συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα για αρχή, αλλά προς το παρόν είμαι προπονητής της Εφές και συνεχίζουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Αφού ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εφές, θα συζητήσουμε ξανά με τον πρόεδρο, αλλά πιθανότατα θα αναλάβω εγώ κατά 90% την αποστολή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα εργαστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης», είπε κλείνοντας ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός.


Πηγή