Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση για την κατάρρευση του στεγάστρου -Τι θα γίνει με τους κατόχους των διαρκείας | ΣΠΟΡ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα τους φιλάθλους της σχετικά με την κατάρρευση του στεγάστρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε ανακοίνωσή της το απόγευμα της Τρίτης (25/01), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα τους φίλους της ομάδας για το μέγεθος της ζημιάς στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την υποχώρησή του προς τις κερκίδες, λόγω του βάρους του χιονιού από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «πράσινοι» τόνισαν πως το πρωί της Τετάρτης (26/1) θα επιθεωρήσει το σημείο κλιμάκιο και θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς, ενώ, μέχρι να γίνει αυτό, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 2, 3Α, 3Β και 5 που καλύπτονται απ’ το εν λόγω σκέπαστρο, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».


Πηγή