Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Κοντά σε απόκτηση εξτρέμ, ανοικτό παραμένει του Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, με την οποία θα ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά πλέον φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει και μάλιστα σύντομα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ του σημερινού αθλητικού Τύπου, το «τριφύλλι» θα αποκτήσει παίκτη που θα αγωνίζεται στα άκρα.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει αφήσει ως δεύτερη επιλογή τον Γιοάν Μολό και να ασχολείται με άλλες δύο περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας στα άκρα. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» να έχει προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις μαζί τους.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αποκτήσει και «οκτάρι», με τον Μάρκους Ροντέν να είναι πιο κοντά και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, όπου και αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ωστόσο, δεν έχει «καεί» ούτε η περίπτωση του Γκαγιάς Ζαχίντ, για τον οποίο ο Γιώργος Δώνης… έσταζε μέλι για την αξία και την αγωνιστική πολυποικιλότητά του.

Άλλωστε, με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «τριφύλλι» χρειάζεται να διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μια θέσεις. Επίσης, ο ίδιος ο Νορβηγός φέρεται να πιέζει τον ΑΠΟΕΛ να τον παραχωρήσει στους «πράσινους», αλλά προς το παρόν η προσπάθειά του δεν έφερε αποτέλεσμα.


Πηγή