Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός: Μία… ανάσα από την απόκτηση του Γκάνεα – Ο διεθνής αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» απ’ τη μεταγραφή του Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ τον Άρη.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Χουάνκαρ Πέρεθ στο «τριφύλλι» για άλλα δύο χρόνια με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του το Σάββατο (11/6), ο Παναθηναϊκός ανέβασε… στροφές για να «κλείσει» και την έτερη εκκρεμότητα που υπήρχε στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 30χρονος διεθνής Ρουμάνος αριστερός μπακ-χαφ, ήταν ένας απ’ τους βασικούς στόχους των «πράσινων» απ’ την ελληνική αγορά μαζί με τον Φεντερίκο Άλβαρες του Αστέρα κι άλλες δύο περιπτώσεις απ’ το εξωτερικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, αποφάσισε να γίνει κίνηση για τον Γκάνεα, ο οποίος είναι μία πολύ πιο «ψημένη» επιλογή σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει περάσει από την LaLiga με τις φανέλες των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Νουμάνθια, έχει «ελληνική» εμπειρία καθώς αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Άρη, ενώ έχει παραστάσεις κι απ’ την Εθνική Ρουμανίας (8 συμμετοχές).

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 34 αγώνες με τον Άρη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και προκριματικά Europa Conference League, ωστόσο, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, παρά την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη την κίνησή του και πλέον είναι ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με συμβόλαιο (εκτός απροόπτου) έως το 2024.


Πηγή