Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Ξεκινά στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον ο Παναθηναϊκός για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη (14/6) στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης».

Παράλληλα, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «πράσινοι» το βασικό στάδιο του «χτισίματος» της ομάδας της επόμενης σεζόν, θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Μπαντ Έρλαχ στην Αυστρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Μετά από σχεδόν ένα μήνα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στη δουλειά με ορίζοντα το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Οι Πράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους στις 14 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί στο “Γεώργιος Καλαφάτης”. Τις πρώτες ημέρες η ομάδα θα κάνει και τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις που απαιτούνται.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Bad Erlach της Αυστρίας, στο διάστημα 25 Ιουνίου – 10 Ιουλίου. Εκεί θα δοθούν πέντε φιλικά παιχνίδια, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο “Γ. Καλαφάτης”. Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή