Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Περίπου 3.000 μέλη ψήφισαν για τη «Διπλή Ανάπλαση»

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η διαδικασία της ψηφοφορίας στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αφορούσε την έγκριση ή την απόρριψη των τριών συμβάσεων με τις οποίες «συνδέεται» ο Αθλητικός Όμιλος με το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης».

Οι πρώτες -ανεπίσημες- εκτιμήσεις των ανθρώπων του Αθλητικού Ομίλου κάνουν λόγο για συμμετοχή στην ψηφοφορία περίπου 3.000 μελών του Παναθηναϊκού από τα συνολικά 4.284 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως για να εγκριθούν οι τρεις συμβάσεις, απαιτούνται βάσει καταστατικού τα 2/3 των ψήφων των μελών που θα ψηφίσουν.

Από τις 12:00 τα μέλη του «τριφυλλιού» με δικαίωμα ψήφου έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να ψηφίσουν «ναι» ή «όχι» στις συμβάσεις του Ερασιτέχνη με το Δήμο Αθηναίων, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη δημοτική αρχή, μαζί με τη ΑΕΠ Ελαιώνα (τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς), αποφασίζοντας το αν θα αποδέχονται τους όρους συμμετοχής του Α.Ο. στη «Διπλή Ανάπλαση».

Ψηφοφορία για τη «Διπλή Ανάπλαση» / Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Ψηφοφορία για τη «Διπλή Ανάπλαση» / Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Με μικρή καθυστέρηση έκλεισαν οι κάλπες

Οι κάλπες έκλεισαν με μικρή… καθυστέρηση και συγκεκριμένα περίπου ένα τέταρτο μετά τις 19:00, αφού συμφωνήθηκε να μην μείνουν εκτός διαδικασίας οι 50-60 φίλοι της ομάδας που περίμεναν στην ουρά και δεν είχαν προλάβει να ψηφίσουν πριν την αρχική διορία των 7 ωρών (από 12:00 έως 19:00).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο πριν το κλείσιμο της διαδικασίας, μέλη της εφορευτικής ξεκίνησαν την πρώτη καταμέτρηση στην κάλπη με τις επιστολικές ψήφους που είχαν σταλεί μέχρι τη Δευτέρα (28/3).


Πηγή