Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Παναθηναϊκός: Πιέζει για Κάτας - Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Παναθηναϊκός: Πιέζει για Κάτας – Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Σε έναν πρώην παίκτη της στρέφεται ο Παναθηναϊκός για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, μερίδα των ΜΜΕ στο Ισραήλ θεωρεί τελειωμένη τη μετακίνησή του στην Ελλάδα, ωστόσο τα πράγματα δεν δείχνουν να είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, ο κόουτς της Χάποελ Ιερουσαλήμ θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», ενώ βάσει των ίδιων πηγών, η ομάδα του δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε μία τέτοια μετακίνηση.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα ynet.co.il ο 46χρονος προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, αφού προηγουμένως οι άνθρωποι των «πράσινων» είχαν προσεγγίσει τη διοίκηση της Χάποελ. Οι διοικούντες το, σύλλογο φέρονται να ενημέρωσαν τον Κάτας ότι δεν θα του σταθούν εμπόδιο, ωστόσο θα ζητήσουν μία αποζημίωση για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (06/01) ένα άλλο ισραηλινό site, το Sports.Walla, είχε μεταδώσει ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας των «πράσινων» είναι ο πρώτος στόχος για τον πάγκο της ομάδας.

Πάντως, η υπόθεση δείχνει να εξελίσσεται σε θρίλερ. Όπως προκύπτει ξανά από το Ισραήλ, ο 46χρονος προπονητής έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Το «τριφύλλι» δεν έχει ούτε την πρόθεση ούτε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει buy out στην ομάδα του για να τον προσλάβει. Η Χάποελ δεν τον… διευκολύνει, προχωρώντας στη λύση της συνεργασίας τους και ουσιαστικά του πετά το μπαλάκι. Κοινώς, για να μετακομίσει στην Ελλάδα, θα πρέπει να παραιτηθεί.

Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε δίλημμα. Από τη μια έχει την πρόκληση να εργαστεί στη Euroleague και σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού, αλλά από την άλλη δεν θέλει να αφήσει μεσούσης της περιόδου τη νυν ομάδα του, τους παίκτες του, αλλά και να «αδειάσει» τη διοίκηση που τον έχει εμπιστευτεί σε δύσκολες περιόδους.


Πηγή