Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Προχωράει με Ντραγκόφσκι για τη θέση του τερματοφύλακα, επαφές και για Μακσίμοβιτς

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε πολλά και διαφορετικά μεταγραφικά μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ του στη μάχη για τον τίτλο και μετά το μεγάλο «deal» με τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τη συμφωνία με την Μπαΐα για τον αριστεροπόδαρο στόπερ Βίτορ Ούγκο, φουλάρει για την απόκτηση τερματοφύλακα και αμυντικού μέσου.

Στη θέση του τερματοφύλακα, οι «πράσινοι» αναζητούσαν έναν γκολκίπερ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που προέκυψε με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος τέθηκε πια εκτός ομάδας μετά την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του (και τη διαφαινόμενη συμφωνία του με άλλον σύλλογο) και ο παίκτης στον οποίο έχουν καταλήξει είναι ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ, Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας ανήκει στη Σπέτσια κι έχει παρουσία 6 ετών στα ιταλικά γήπεδα, καθώς αγωνίστηκε για μία τετραετία (τα δύο χρόνια βασικός) στη Φιορεντίνα. Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως εντός της σημερινής ημέρας επίκειται συνάντηση ανθρώπου του Παναθηναϊκού και του μάνατζερ του Ντραγκόφσκι με την Σπέτσια, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του, με πιθανότερο σενάριο τον δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Επαφές με Χετάφε για Μακσίμοβιτς στο «6»

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» ψάχνονται και για παίκτη στο «6», έχοντας σε πρώτο πλάνο τον διεθνή Σέρβο μέσο Νεμάνια Μακσίμοβιτς της Χετάφε, ο οποίος «έπαιξε» και το περασμένο καλοκαίρι για το «τριφύλλι». Ο 29χρονος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απ’ τη Χετάφε, το κόστος της μεταγραφής του δεν είναι πια τόσο υψηλό και η περίπτωσή του «παίζει» πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό.


Πηγή