Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός: Σε ανοικτή επικοινωνία το τριφύλλι με τον Ρόντγουελ

Το θέμα του Τζακ Ρόντγουελ δείχνει να έχει μπει στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με την πλευρά του παίκτη.

Ήταν από την πρώτη στιγμή δεδομένο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, η οποία όμως μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό πολλαπλά κέρδη. Οι χειρισμοί του Νίκου Νταμπίζα κράτησαν το θέμα «ζωντανό» και πλέον οι «πράσινοι» παίζουν… τα ρέστα τους για την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς μέσου, θεωρώντας πως αν προχωρήσει θα καλύψει τις ανάγκες και για τη μεσαία γραμμή και για το κέντρο της άμυνας, δίνοντας παράλληλα ποιότητα και προσωπικότητα.

Συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει, όμως ο ποδοσφαιριστής δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του και ο Παναθηναϊκός να τις ανεβάσει λίγο, εφόσον βέβαια ο Ρόντγουελ πάρει το «ok» για κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν το συμβόλαιό του, όπως η διάρκεια, η ρήτρα και κάποιες έξτρα παροχές. Πάντως, ο παίκτης, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να μείνει Αγγλία, το συζητά και δείχνει να… ψήνεται για το ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί μια ομάδα που μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει την επανακίνηση που τόσο πολύ ψάχνει στην καριέρα του.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται σύντομα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή