Τετάρτη , 8 Μάιος 2024

Παναθηναϊκός: Το πρώτο γκρουπ που θα παρουσιαστεί στην προετοιμασία είναι οι… κομμένοι

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που θα περάσει από εργομετρικά την Τετάρτη δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και φαντάζει απίθανο να ταξιδέψει κάποιος εξ αυτών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου ήδη έχουν κλείσει… θέση 26 ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο γκρουπ παικτών του Παναθηναϊκού πέρασε σήμερα από εργομετρικά, το επόμενο θα είναι αύριο ενώ Γιόχανσον, Μακέντα, Καμπετσής, Ινσούα και Κουρμπέλης που είχαν παραπάνω άδεια, θα περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις μέχρι την Δευτέρα. Την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί εργομετρικά για μία δωδεκάδα παικτών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη και θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, είτε ως ελεύθεροι είτε ως δανεικοί.

Αυτή η δωδεκάδα θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση, ωστόσο, ήδη 26 ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει θέση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Όστερμπεκ.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται είναι οι: Στάϊκος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Οικονόμου, Μουνιέ, Άλτμαν, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιφναίος, Δημήτρουλας και Χαντζάρας.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή