Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Επεισοδιακή άφιξη στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο -Έξαλλος ο Αταμάν, τον έβριζαν οπαδοί της Φενέρ

Φωνές, βρισιές και συνθήματα κατά του Εργκίν Αταμάν και του Παναθηναϊκού φώναξαν οπαδοί της Φενέρ κατά την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού» σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με τον Τούρκο προπονητή να τους απαντά σε έντονο ύφος.

Παναθηναϊκός και Φενέρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Παρασκευή 24/5 στις 19:00, με φόντο το εισιτήριο στον τελικό του Final 4 στο Βερολίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της τουρκικής ομάδας στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ φορ της Euroleague, στο Βερολίνο.

Μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τουρκικής ομάδας και την ώρα που η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τούρκος προπονητής, ο οποίος έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές την Euroleague με την Εφές και είναι ο εκλέκτορας στην Εθνική ομάδα της χώρας του, εμφανώς εκνευρισμένος, ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια και φώναζε πως του επιτέθηκαν, ενώ στη συνέχεια ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ.

Η ένταση, μάλιστα, μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.


Πηγή