Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Κωνσταντίνα Μπεντέλη

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στην 1η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη στο διεθνές τουρνουά Ελλάδας – Κύπρου σήκωσε στο αρασέ 89κ. στην κατηγορία των 59κ. καταρρίπτοντας κατά ένα κιλό τα στάνταρ των νέων κατηγοριών που είχε βάλει η ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπεντέλη προερχόταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε στα 59κ., αντί για 55κ.. Επόμενος στόχος της το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρωτάθλημα υποστηρίζουν οι εθνικοί χορηγοί Ομιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Bread Factory και Athlos, ενώ υποστηρικτής των αγώνων είναι η Αθως εμφιαλωτική.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που σημείωσα Πανελλήνιο ρεκόρ. Οι αγώνες αυτοί για μένα ήταν ξεχωριστοί. Αφενός γιατί αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο Διεθνές τουρνουά Ελλάδας – Κύπρου και αφετέρου γιατί σημείωσα ρεκόρ, προερχόμενη από τραυματισμό. Αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τις νέες κατηγορίες και σήμερα έπαιξα στα 59κ., αλλά η κατηγορία μου θα είναι τα 55κ. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα, όπου ευελπιστώ να είμαι καλά και να βάλω μπρος τις μηχανές και να σηκώσω περισσότερα κιλά», τόνισε η Μπεντέλη.

localStorage.clear();


Πηγή