Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Ντεσπότοφ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι κι επίσημα ο Κίριλ Ντεσπότοφ, ο οποίος αποτέλεσε την έβδομη και σημαντικότερη καλοκαιρινή μεταγραφή του «δικέφαλου του βορρά».

Ο 26χρονος Βούλγαρος επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντεσπόντοφ έφτασε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας την Κυριακή, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε περίπου τα 3 εκατ. ευρώ για τον ΠΑΟΚ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του στο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε θα ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ από την Λουντογκόρετς. Ο Βούλγαρος winger υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 77.Το 2020-21 θα γυρίσει στην Βουλγαρία ως δανεικός με οψιόν αγοράς για λογαριασμό της Λουντογκόρετς και το 2022 πλήρωσε τη ρήτρα και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Στο Ράζγκραντ έμεινε για τρία χρόνια, έπαιξε σε 128 αγώνες, σκόραρε 39 φορές και μοίρασε 55 ασίστ, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Super Cup.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε τρεις φορές ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Βουλγαρία και δύο φορές πρώτος σε ασίστ. Είναι επίσης αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας μετρώντας 39 συμμετοχές και 10 γκολ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλώς ήρθες Κίριλ!»


Πηγή