Κυριακή , 2 Ιούνιος 2024

ΠΑΟΚ: Ατελείωτο γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος -Η νύχτα έγινε μέρα στον Λευκό Πύργο, δείτε βίντεο

Ολονύχτιο πάρτι στήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το γλέντι να κορυφώνεται στον Λευκό Πύργο.

Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, κάνοντας τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν μόλις το ανοιχτό λεωφορείο με τους παίκτες της ομάδας έκανε την εμφάνισή του, λίγο πριν από τις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.

Δείτε βίντεο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απονομή στην Τούμπα

Νωρίτερα, σε μια κατάμεστη Τούμπα από χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ύψωσε στον ουρανό το τρόπαιο του πρωταθλητή που κέρδισε ο ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τη νίκη τους επί του Άρη, ανέβηκαν ένας-ένας στην εξέδρα που είχαν στήσει οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας που γέμισαν την Τούμπα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίος ανέβηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος και πήρε το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου, Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου, Ραζβάν Λουτσέσκου

Ακολούθησαν τρομερές στιγμές, με τους παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδος να γίνονται ένα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μετά την απονομή οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο που τους μετέφερε στον Λευκό Πύργο, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές.

Δείτε βίντεο:


Πηγή