Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0: Νέα τριάρα και σταθερά στο -3 από την κορυφή της Super League οι «ασπρόμαυροι»

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο γήπεδο της Τούμπας με 3-0 του Βόλου για την 6η αγωνιστική της Super League, αποτέλεσμα που του έδωσε τη δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα (προηγήθηκε η εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αντίποδα, χωρίς νίκη παραμένουν μέχρι τώρα στην κατηγορία οι Θεσσαλοί, μετρώντας συνολικά 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Ο Τάισον έβαλε τη… σφραγίδα του στο ματς, καθώς από δικές του ασίστ προέκυψαν τα δύο πρώτα τέρματα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 55′, ενδεικτικό ότι οι γηπεδούχοι δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν κι άλλο.

Super League: Το γκολ του Κουλιεράκη άνοιξε τον δρόμο της νίκης του ΠΑΟΚ μετά από δύο δοκάρια

Ο Βόλος απείλησε πρώτος στο παιχνίδι, καθώς βρέθηκε σε θέση βολής στο 5′ με τον Μαχαίρα, το σουτ του οποίου ωστόσο έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Ανεβάζοντας σταδιακά… στροφές, ο ΠΑΟΚ βρήκε καλύτερα πατήματα και απείλησε στο 18′, με διπλή ευκαιρία, με τους Τάισον, Σαμάτα.

Στην πορεία, η γηπεδούχος ομάδα «σημάδεψε» το δοκάρι με τον Σβαμπ (24’) και τον Σάστρε (28′), ωστόσο η κακοδαιμονία του σταμάτησε εκεί. Στο 39ο λεπτό ο Τάισον εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Κουλιεράκης, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (γκολ που χρειάστηκε να περάσουν 3 περίπου λεπτά για να κατακυρωθεί με τη βοήθεια του VAR).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Τάισον «έτρεξε» αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, μοίρασε εξαιρετικά στον Μουργκ, ο οποίος τον ακολούθησε και με πλασέ έκανε το 2-0. Εκεί φάνηκε προς τα πού θα γείρει η νίκη.

Το τρίποντο των της ομάδας του Λουτσέσκου «κλείδωσε» στο 55ο λεπτό, όταν ο Σαμάτα στην αντίπαλη περιοχή πέρασε τον Παπαδόπουλο για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα (στο 58′), ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο τέταρτο τέρμα, ο Ζίβκοβιτς, όμως σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τσοκάνης. Στο 88’ ο Οζντόεφ έπιασε την κεφαλιά, στο ύψος του πέναλτι και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (77′ Νάσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Οζντόεφ), Μουργκ, Τάισον (65′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (65′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (81′ Τζίμας)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο (56′ Καλογερόπουλος), Λούνα, Τάχατος, Τσοκάνης (80′ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (46′ Ενγκίν), Κόμπα (64′ Μεταξάς), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (64′ Μωραΐτης)


Πηγή