Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με Λέφσκι -Σε ποιες θύρες εξαντλήθηκαν

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια για την αποψινή (20:30, Novasports Prime) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε πως τα «μαγικά» χαρτάκια για τη ρεβάνς του 2-0 στη Σόφια τέθηκαν σήμερα στη διάθεση του κόσμου του ΠΑΟΚ και ήδη για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από νωρίς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σχημάτισαν ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας για ένα εισιτήριο και όπως ενημερώνει η ΠΑΕ έχουν μείνει λιγότερα από 3.500 διαθέσιμα, τα οποία μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν είτε διαδικτυακά, είτε από τα εκδοτήρια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί. Έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 διαθέσιμα στις θύρες 5, 6 και λιγότερα από 2.500 στις θύρες 1, 2 και 3 τα οποία πωλούνται διαδικτυακά και μέσω εκδοτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα. Προτρέπουμε τον κόσμο που θέλει να βρεθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, να προμηθευτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό του, ιδανικά μέσω internet και να μην περιμένει τελευταία στιγμή από τα εκδοτήρια για την αποφυγή συνωστισμού. Επίσης παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ομαλή είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου».

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ: https://www.paokfc.gr/nea/20220726-ta-eisitira-tou-paok-levski/

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή