Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Κανονικά με τους οπαδούς του από την Ελλάδα στη Μασσαλία -Στη διάθεση Λουτσέσκου και ο Μιτρίτσα

Κανονικά με την παρουσία των οπαδών του από την Ελλάδα θα παίξει ο ΠΑΟΚ το πρώτο από τα δύο παιχνίδια του με τη Μαρσέιγ για το Confernece League.

Παρά τη γενική απεργία της 6ης Απριλίου, κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις αύριο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας. Έτσι, η μεγάλη πλειοψηφία των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ, που είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες για τη Μασσαλία, θα μπορέσει να βρεθεί χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία στο «Βελοντρόμ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι, το δικαστήριο, κατόπιν προσφυγής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, έκρινε την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, των ηλεκτρονικών μηχανικών και των τηλεπικοινωνιακών παράνομη.

Έτσι, οι οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά βάζουν τέλος στην αγωνία τους θα ταξιδέψουν χωρίς προβλήματα στη γαλλική πόλη του νότου ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Europa Conference League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (7/4, 22:00).

ΠΑΟΚ: Προλαβαίνει και ο Μιτρίτσα το ματς στη Μασσαλία

Επίσης, με σχεδόν γεμάτο «οπλοστάσιο» θα ταξιδέψει αύριο για τη Μασσαλία ο ΠΑΟΚ, ενόψει του προημιτελικού με τη Μαρσέιγ. Σχεδόν γεμάτο, γιατί ενώ επιστρέφει κανονικά ο Μιτρίτσα, που μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα, υπάρχουν και οι αναπόφευκτες απουσίες των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως ο Σάστρε και ο Βαρέλα.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η συμμετοχή και του Κρέσπο, που μετά τον τραυματισμό του στη Γανδη δεν επανήλθε κανονικά και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στην προσέγγιση του αγώνα στη Μασσαλία. Αύριο Τετάρτη (6/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 ο Ρουμάνος τεχνικός και ο Λευτέρης Λύρατζης (από πλευράς παικτών) θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Βελοντρόμ».

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Μασσαλία.

Europa Conference League: Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ

Πριν λίγες ώρες, η UEFA όρισε τον Πολωνό Σίμον Μαρτσίνιακ διαιτητή στον αγώνα μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League.

Ο 41χρονος ρέφερι, από την κατηγορία Elite διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστκίεβιτς και 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι. Σημειώνεται ότι, δεν υπάρχει VAR μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή