Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή των Κρέσπο και Ελ Καντουρί για το ματς με τη Γρανάδα

ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή των Κρέσπο και Ελ Καντουρί για το ματς με τη Γρανάδα

Τη Δευτέρα (26/10) έγινε γνωστό ότι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι αποτελούν παρελθόν, κάτι που σημαίνει πως το ιατρικό δελτίο για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι «λευκό» ενόψει της αναμέτρησης με τη Γρανάδα, στην Ισπανία.

Ενόψει του ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει για το εάν θα υπολογίζει στον Ισπανό στόπερ και στον Μαροκινό χαφ, κάτι που θα φανεί στη σημερινή -τελευταία- προπόνηση πριν το ταξίδι για να αντιμετωπίσει την ομάδα που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη δεύτερη θέση της Primera Division.

Από εκεί και πέρα, ο Φερέιρα αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για τους Ανδαλουσιάνους, τους οποίους παρακολούθησε ξανά στο εκτός έδρας ματς με την Χετάφε (νίκη 0-1). Το «ασπρόμαυρο» τεχνικό επιτελείο διαπίστωσε πως υπάρχει μία αδυναμία στα πλάγια της Γρανάδα, όπου και δέχεται τις περισσότερες φάσεις στα μετόπισθεν και εκεί εστιάζει το πλάνο.


Πηγή