Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Τέλος η αγωνία μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του Κοτάρσκι -Νέες εξετάσεις την Τρίτη για τον Κροάτη

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον τραυματισμό του Ντομινίκ Κοτάρσκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Στο τέλος του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με αποτέλεσμα άπαντες στον ΠΑΟΚ να «παγώσουν». Ωστόσο, όπως προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα από τον Ρίτσμοντ Μποάκιε (ο οποίος αποβλήθηκε) με το γόνατο στο κεφάλι και υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα, χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου.

Οι εξετάσεις του Κροάτη τερματοφύλακα ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και την Τρίτη (13/9) θα υποβληθεί σε επανέλεγχο. Για τον Κοτάρσκι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να μάθει για την κατάσταση της υγείας του.


Πηγή