Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για την παραμονή του Μίσιτς και η νέα πρόταση στη Σπόρτινγκ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για την παραμονή του Μίσιτς και η νέα πρόταση στη Σπόρτινγκ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της νέας χρονιάς τον Γιόσιπ Μίσιτς και σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχει καταθέσει νέα πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Ο Κροάτης μέσος στάθηκε άτυχος στο φινάλε της σεζόν 2019-20, της καλύτερης αγωνιστικής περιόδου της καριέρας του, με εντυπωσιακά νούμερα και εμφανίσεις που έδωσαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Το θέμα με την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μίσιτς από τον πορτογαλικό σύλλογο πήγε πίσω λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του 26χρονου ποδοσφαιριστή, όμως παραμένει ανοικτό και όπως τονίζει η εφημερίδα O Jogo, ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει καταθέσει νέα πρόταση.

Η πρόταση κάνει λόγο για την άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ και το υπόλοιπο ποσό της ρήτρας που έχει οριστεί από την αρχή στα 2.000.000 ευρώ να καταβληθεί μόλις ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή