Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: «Tο 2021 δεν ξεκίνησε καλά»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό (8/1) training report στέκεται στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα σ’ αυτό το γεμάτο αρνητικά αποτελέσματα ξεκίνημα του νέου Έτους.

«Το 2021 δεν ξεκίνησε καλά για τον Δικέφαλο. Μετά από την ισοπαλία στη Λάρισα, ήρθε και η ήττα στο Περιστέρι με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει σημαντικό έδαφος», σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι», που γνωρίζουν ότι η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη μέσα στον Ιανουάριο. «Όπως είπε και ο Πάμπλο Γκαρσία όμως, μόνη λύση είναι η σκληρή και καθημερινή δουλειά», υπογραμμίζεται, ενώ γίνεται αναφορά και στα λάθη που έχει πληρώσει η ομάδα.

«Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε γι’ άλλη μια φορά ακριβά τα δικά του λάθη κι έφυγε από το γήπεδο με την ήττα παρότι ήλεγχε το ματς.  Χρονικά περιθώρια για να μείνει ο Δικέφαλος σ’ αυτό το ματς δεν υπάρχουν.  Σε δύο μέρες ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι και γενικότερα στον Ιανουάριο των συνεχών υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση και χαρακτήρα εν όψει της συνέχειας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Υπάρχει και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί, όπου ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας. Το πρόγραμμα κινήθηκε σε δύο άξονες. Αρχικά στην αποθεραπεία και αποκατάσταση όσων βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Ατρόμητο, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αλβανός στόπερ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.

To Σάββατο (09.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή