Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Παράθυρο» ακόμα και για άλλες δύο προσθήκες στον Ολυμπιακό

Ο πειραϊκός σύλλογος μέχρι το τέλος των μεταγραφών του Γενάρη μπορεί να ενισχυθεί με δύο ακόμα κινήσεις σε κέντρο αλλά και σε άμυνα.

Εν μέσω μίας μεταγραφικής περιόδου τα σενάρια και οι πληροφορίες πάντα δίνουν και παίρνουν. Σε αυτό το πλαίσιο σχετικά με τον Ολυμπιακό έχει διαρρεύσει η πιθανότητα να κάνει άλλες δύο κινήσεις μέχρι το τέλος του Γενάρη. Μία για το κέντρο και μία για την άμυνα. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν αποκτηθεί οι Ντίας, Μασούρας, Σολδάνο και θα δοθεί άμεσα και λύση για το ζήτημα του έτερου πορτιέρο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Για τον άξονα έχει γραφτεί και αναφερθεί το όνομα του Σάμαρη, που όμως δεν είναι μία τόσο απλή περίπτωση, παρότι το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα εκπνέει και με δεδομένο πως έχει υψηλές αποδοχές. Αυτήν την στιγμή πάντως εκτός από τις πιθανές αποχωρήσεις από εξτρέμ (σ.σ. με τις υποθέσεις των Ναουέλ και Φετφατζίδη) είναι πιθανό να προκύψει προσθήκη στο κέντρο και μία στην άμυνα αντί του Μιράντα που συνεχίζει να είναι πιθανό να φύγει (σ.σ. υπάρχει και ο Νικολάου που αναμένεται να κλείσει στην Έμπολι).

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή