Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Παραίτηση Σιμεωνίδη από την ΚΕΔ, αυτή είναι η νέα σύνθεση

Παραίτηση Σιμεωνίδη από την ΚΕΔ, αυτή είναι η νέα σύνθεση

Έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια, ο Στέλιος Συμεωνίδης αποτελεί παρελθόν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο Θεσσαλονικιός βετεράνος ρέφερι υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή.

Επίσης, η Επιτροπή Διαιτησίας που υπάγεται στην ΕΟΚ θα είναι ανανεωμένη, με τρία νέα μέλη εκ των πέντε, τα οποία θα είναι: ο Νίκος Παπαδημητρίου (επικεφαλής), οι… παλιοί Κώστας Κορομηλάς (θα είναι και εθνικός καθηγητής) και Κυριάκος Ταβουλαρέας, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Γιώργος Τανατζής και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος.

Υπενθυμίζεται πολλές ΚΑΕ και κυρίως ο Ολυμπιακός είχαν εκφράσει παράπονα για τη λειτουργία της ΚΕΔ, τα οποία κορυφώθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Μετά τις αποχωρήσεις των Κώστα Μουζάκη και Ανδρέα Παπαδόπουλου, έφτασε στο φινάλε της περασμένης περιόδου να είναι τριμελής.

Η εξέλιξη αυτή δεν δημιούργησε κάποια έκπληξη, καθώς ο Συμεωνίδης είχε προϊδεάσει για κάτι τέτοιο, σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία 170 διαιτητών Α1 και Α2.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ, λίγη ώρα μετά τις εξελίξεις αυτές, μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και τόνισε ότι ήταν καθαρά δική του επιλογή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στους νέους ανθρώπους που θα την απαρτίζουν.

«Ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω από την ΚΕΔ. Δεν με ανάγκασε κανείς. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σύνθεση της ΚΕΔ. Η ΕΟΚ έκανε την καλύτερη επιλογή για την ελληνική διαιτησία», επισήμανε επί του θέματος.


Πηγή