Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πασκουάλ: Περήφανος για τους φιλάθλους μας, δύσκολη η Μακάμπι

Περήφανος για τους οπαδούς του «τριφυλλιού», που έσπασαν κάθε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της αυριανής (21:00) αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την πρεμιέρα της Euroleague 2018-19.

Επίσης, μέσω της Nova, ο τεχνικός του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαρακτήρισε δύσκολη την αποστολή της ομάδας του κόντρα στους Ισραηλινούς, ενώ στάθηκε στον κομβικό ρόλο που θα παίξουν τα ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πασκουάλ:

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, είπε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τη διοργάνωση. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και ρόστερ. Θα είναι μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, για να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Θα είναι δύσκολο να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά θα είναι σημαντικό. Έχουν καλούς ψηλούς και θα πρέπει να τους ελέγξουμε. Αυτό θα είναι σημαντικό για τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε και την άμυνάς μας».

Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, σχολίασε: «Αισθάνομαι περήφανος για τους φιλάθλους, το ρεκόρ στα διαρκείας και που είμαι μέλος της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που αυτό αποδεικνύει πως ο σύλλογος δουλεύει σε εξαιρετικό επίπεδο και πως οι φίλαθλοι στηρίζουν την προσπάθεια. Θα πρέπει να τους δώσουμε κάτι καλό, που να τους φέρουν στο ΟΑΚΑ σε κάθε παιχνίδι. Στο ΟΑΚΑ έχουμε πάντα εξαιρετική ατμόσφαιρα. Σίγουρα είναι ένα δυνατό ζευγάρι».

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας των «πράσινων», επισήμανε: «Η προετοιμασία μας ήταν καλή και κάθε ημέρα βελτιωνόμαστε. Ξεκινήσαμε και το πρωτάθλημα καλά. Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για την πρεμιέρα της Euroleague. Αυτή η διοργάνωση την εφετινή σεζόν είναι εξαιρετική, με τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και δυνατά».

localStorage.clear();


Πηγή