Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: Οι… Ευρωπαίοι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν φορτσάτοι από την Ήπειρο

«Φορτσάτος» ο Άρης πέρασε και από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 0-3, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Άρης τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, τερματίζοντας εν τέλει στην τρίτη θέση της κατάταξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαμπιάνο Λέισμαν (8’), Αμπουμπακάρ Καμαρά (22’) και Σαλέμ Εμπακατά (81’) τα γκολ του Άρη που… στεναχώρησε τον Ηρακλή Μεταξά στο – πιθανότατα – τελευταίο του ματς στον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου».

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης / Φωτογραφία: Eurokinissi
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης / Φωτογραφία: Eurokinissi

Κυριαρχία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο

Οι Θεσσαλονικείς ήταν το απόλυτο αφεντικό του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος. Από εκτέλεση κόρνερ του Χαβιέ Ματίγια και πρώτη κεφαλιά του Γιάκουμπ Μπράμπετς, από το ύψος του πέναλτι ο Φαμπιάνο άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’. Ήταν το πρώτο γκολ που πετύχαινε ο Άρης επί του ΠΑΣ στη φετινή σεζόν. Ακολούθησε κι άλλο, στο 22’.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα από υπέροχη κάθετη πάσα του Χουάν Ιτούρμπε στον Καμαρά, ο Μαυριτανός φορ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γιούρι Λοντίγκιν για το 0-2. Μάλιστα, Καμαρά (34’) και Λουίς Πάλμα (36’) θα μπορούσαν να αυξήσουν περαιτέρω το δείκτη του σκορ. Μία άστοχη κεφαλιά του Ιάσωνα Κύρκου (39’) ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι.

Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο μέρος. Ένα μακρινό σουτ του Γκαρντάβσκι στο 49’ ανάγκασε σε επέμβαση τον Χουλιάν Κουέστα, όπως καίρια ήταν και η επέμβαση του Μπράμπετς στο 64’. Οι αλλαγές έκαναν ακόμη πιο αργό το παιχνίδι, ωστόσο η ατομική ενέργεια του Εμπακατά στο 81’ και το – πρώτο του με τη φανέλα του Άρη – γκολ, έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος που εντός των ημερών θα αποφασίσει για το μέλλον του.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης / Φωτογραφία: Eurokinissi
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης / Φωτογραφία: Eurokinissi

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (72’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (61’ Κόντε), Καραχάλιος (8’ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι (59’ Γκάμα), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε (53’ Ματέο), Καμαρά (73’ Δεληζήσης), Πάλμα.


Πηγή