Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πατέρας ο Χουλκ με μητέρα την ανιψιά της πρώην συζύγου του -Τα άλλα παιδιά του είναι και αδέλφια και… θείοι

Πατέρας για τέταρτη φορά έγινε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Χουλκ. Μάλιστα, το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο είναι με την ανιψιά της πρώην συζύγου του.

Ο Χουλκ είχε προκαλέσει σάλο πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, όταν είχε γίνει γνωστό πως αποφάσισε να χωρίσει με την τότε σύζυγό του, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια, για χάρη της ανιψιάς της, δηλαδή την ξαδέρφη των τριών παιδιών του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον, ο νυν άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, που τα προηγούμενα χρόνια είχε διαγράψει μεγάλη καριέρα με τις Πόρτο και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έγινε πατέρας και με τη νυν σύντροφό του, γεγονός που δημοσιοποίησε στα social media.

«Η μικρή μας Ζάγια γεννήθηκε κάτω από την ευλογία του Θεού του Παντοδύναμου Πατέρα μας. Ζάγια σημαίνει φωτισμένη, τύχη, λουλούδι που ανθίζει και έρχεται να φέρει φως και να φωτίσει περισσότερο τη ζωή μας. Έλα να ανθίσεις το σπίτι μας αγάπη μου. Ονειρευόμασταν την άφιξή σου εδώ και πολύ καιρό. Χαίρομαι που μπορώ να βιώσω τη χάρη των υποσχέσεων του Θεού.

Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, για την οικογένειά μου που θα τιμώ και θα αγαπώ για πάντα. Είσαι απάντηση στις προσευχές μας, κόρη, ήρθες να κάνεις τη ζωή μας ακόμα πιο όμορφη. Είσαι η ευλογία μας. Καλώς ήρθες πριγκίπισσά μου, θα σε αγαπώ και θα σε προστατεύω για πάντα. Χουλκ, ο πατέρας σου», έγραψε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παράξενο με την Ζάγια, είναι ότι με τα άλλα του αδέλφια θα έχει και μια άλλη σχέση. Ταυτόχρονα τα άλλα τρία παιδιά του Χουλκ, από την προηγούμενη σύντροφό του, θα είναι ταυτόχρονα και… θείοι της μικρούλας. Σίγουρα όχι κάτι που το βλέπεις κάθε μέρα.


Πηγή