Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πιρς Μόργκαν: Κοροϊδέψτε όσο θέλετε -Αν η Άρσεναλ έπαιρνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα κέρδιζε το πρωτάθλημα

Οι απόψεις του πολλές φορές προκαλούν. Ο Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν σήκωσε ξανά… σκόνη, εκφράζοντας την άποψη πως αν η Άρσεναλ είχε εντάξει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα είχε κατακτήσει την εφετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πιρς Μόργκαν σε ανάρτησή του στο Twitter προκάλεσε ακόμα μια φορά, εκφράζοντας την άποψη πως αν η Άρσεναλ του Αρτέτα έπαιρνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη στιγμή που άφηνε το Όλντ Τράφορντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα σήκωνε την εφετινή Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιρς Μόργκαν: Ο Ρονάλντο ξέρει να σηκώνει κούπες και να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ

Ο δημοσιογράφος, γνωστός φίλος των «κανονιέρηδων» και του Κριστιάνο Ρονάλντο, αιτιολόγησε την άποψή του, βασιζόμενος στο ότι ο Κριστιάνο «ξέρει πώς να σηκώνει τίτλους και να σκοράρει στα ματς που η μπάλα ”καίει”».

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του σχετικά με το τι θα γινόταν αν…, ωστόσο αυτό που έγινε στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αυτό που πολλοί από εμάς περιμέναμε… Δηλαδή, η ομάδα του Αρτέτα να μην αντέξει την πίεση, να πετάξει κάποιους κρίσιμους βαθμούς και η πανίσχυρη, όπως δείχνει μέχρι τώρα, Μάντσεστερ Σίτι να πάρει τα ηνία για να σηκώσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημά της, κάτι που γίνεται πρώτη φορά από την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή