Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πληρωμένη απάντηση των οπαδών του Μέσι για τη «Χρυσή Μπάλα»: «Αν αναρωτιέστε γιατί το άξιζε, εδώ είναι η απάντηση» [βίντεο] | ΣΠΟΡ

Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη για το 2021, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να «σηκώνει» την έβδομη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του και να στέλνει τους απανταχού θαυμαστές του στα ουράνια.

Με τον τίτλο αυτόν, μάλιστα, αύξησε τη διαφορά… βραβείων από τον αιώνιο αντίπαλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει «κολλήσει» στα πέντε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ενώ η… αρμάδα των οπαδών του «ψύλλου» πανηγύριζε, δεν ήταν λίγοι στον ποδοσφαιρικό κόσμο που εξοργίστηκαν από την απονομή του βραβείου στον Μέσι. Μεταξύ αυτών ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αμφισβήτησε τη νομιμότητα του βραβείου, όπως επίσης και ο Τόνι Κρος…

Ο λόγος για το διχασμό ήταν πίσω από το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε και έσπαγε τα ρεκόρ για πλάκα, δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη του θεσμού.

Πολλοί θεώρησαν ότι ο Μέσι έλαβε το βραβείο εξαργυρώνοντας το ποιος είναι και όχι το τι κατάφερε να πετύχει εφέτος.

Ο Λεβαντόφσκι, εν τω μεταξύ, βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, «λεηλατώντας» τα αντίπαλα δίχτυα με την Μπάγερν Μονάχου και σπάζοντας ρεκόρ που είχαν διατηρηθεί για δεκαετίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση των οπαδών του Μέσι!

Στην πραγματικότητα, αν ο Λεβαντόφσκι είχε κερδίσει το βραβείο, ίσως να το άξιζε περισσότερο… Ωστόσο, μία ημέρα μετά τα πυρά που δέχθηκε ο Μέσι, οι οπαδοί του βγήκαν στην αντεπίθεση και «οπλίστηκαν» με στατιστικά στοιχεία και βίντεο σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τον τελευταίο θρίαμβο του Μέσι.

Ένα τέτοιο βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου δείχνει τα highlights του Μέσι από το Copa America του καλοκαιριού, το οποίο κατέκτησε η Αργεντινή.

Το βίντεο επισημαίνει την προσπάθεια με την οποία ο Μέσι σήκωσε τους συμπαίκτες του στους ώμους του και τους οδήγησε στον τίτλο σχεδόν μόνος του, αναφέροντας: «Αν αναρωτιέστε γιατί ο Μέσι άξιζε την έβδομη «Χρυσή Μπάλα», εδώ είναι η απάντηση»…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή