Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ποιοι παίκτες «βλέπουν» την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό

Ο Σεμπά ήταν ο τελευταίος χρονικά που αποχώρησε από το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, καθώς πωλήθηκε στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο τρεισήμισι ετών. Ουσιαστικά, ακολούθησε τον δρόμο που άνοιξε ο Φελίπε Πάρντο, που πήρε μεταγραφή στην Τολούκα του Μεξικού. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται πως θα είναι ο τελευταίος…

Ένα από τα φαβορί για να αποχωρήσουν από τους «ερυθρόλευκους», τουλάχιστον σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, είναι ο Γιασίν Μερία. Μπορεί να ξεκίνησε ως βασικός της σεζόν, στη συνέχεια όμως έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, καθώς ο Σισέ έγινε ο παρτενέρ του Βούκοβιτς στα σέντερ μπακ. Από τον Νοέμβριο έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια, αυτά του Κυπέλλου με Παναχαϊκή και Ξάνθη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Βάσει των ρεπορτάζ από την Τυνησία, η Εσπεράνς Τυνίδας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του παίκτη. Για την ακρίβεια, ο σύλλογος θέλει τον Μεριά με την μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, τότε θα αλλάξει και η ιεραρχία των στόπερ στην ομάδα του Λιμανιού.

Παράλληλα, ΜΜΕ της Αιγύπτου αναφέρουν ότι ο Αχμέντ Χασάν, που ήταν ο βασικός σέντερ φορ του Ολυμπιακού μέχρι και το σερί των τραυματισμών του, επιθυμεί την επιστροφή του στην Μπράγκα. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ φαίνεται να έχει μείνει πιο πίσω στις επιλογές του Μαρτίνς, με τον Γκερέρο να είναι η βασική του επιλογή. Πλέον, με την απόκτηση του Σολδάνο, τα πράγματα δείχνουν να ζορίζουν περισσότερο για εκείνον.

Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε ο σύλλογος του Πειραιά δεν πρόκειται να δώσει δανεικό τον Μάνο, εκτός εάν κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη φορ, κάτι που αυτήν τη στιγμή δεν μοιάζει το πλέον πιθανό σενάριο.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μια αποχώρηση στα εξτρέμ, μετά τους Πάρντο και Σεμπά, που λογικά δεν θα είναι Έλληνας. Όλα αυτά τα δεδομένα «φωτογραφίζουν» τον Ματίας Ναουέλ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί με τα ερυθρόλευκα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να ψάξει ένα πολύ «δυνατό» όνομα για τη θέση.

localStorage.clear();


Πηγή