Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ποντένσε: Και πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στόχοι που φτάνουν μέχρι την Ευρώπη.

Με αφορμή το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Ποντένσε μίλησε στη κάμερα της Nova κι αναφέρθηκε στους στόχους του με τους «ερυθρόλευκους».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το ευρωπαϊκό. Είναι διαφορετική η νοοτροπία και η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Όμως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ευρώπη και διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα. Αλλά πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι, το ίδιο σοβαροί και το ίδιο καλά προετοιμασμένοι ώστε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού με τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις επόμενες υποχρεώσεις. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια. Ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και θα έχουμε συνεχόμενους αγώνες. Όμως, αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός πως παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό δείχνει πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως έχουμε ποιοτικούς παίκτες για να τα αντιμετωπίσουμε όλα».

Για την άμεσα προσαρμογή του στους «Πειραιώτες»: «Ήταν φυσικό. Δεν ξέρω πως έχει συμβεί. Αλλά ήταν πολύ φυσικό. Με ήξερε κόσμος πριν έρθω εδώ από την Πορτογαλία. Με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που κατάφερα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα».

Για τα ποδοσφαιρικά όνειρά του που θέλει να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «ερυθρόλευκους»: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας και θέλω να γίνω και πρωταθλητής Ευρώπης, σε αυτήν την περίπτωση στο Europa League».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή