Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «γκέλα» για Λίβερπουλ -Ισοπαλία με Κρίσταλ Πάλας [βίντεο]

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πετύχει τη πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, φέρνοντας ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας (1-1) στο «Άνφιλντ».

Είναι η πρώτη φορά που οι «reds», μετά από δέκα χρόνια ξεκινούν το πρωτάθλημα χωρίς νίκη σε δυο αγωνιστικές.

Μετά την ισοπαλία της στην έδρα της Φούλαμ (2-2) η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «γκέλαρε» και στο «Άνφιλντ», καθώς «κόλλησε» στην ισοπαλία με την εξαιρετικά στημένη Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά (1-1). Μετά από δέκα χρόνια οι Reds ξεκινούν το πρωτάθλημα χωρίς νίκη σε δυο αγωνιστικές και από νωρίς έχουν μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ντάργουιν Νούνιες που αποβλήθηκε στο εντός έδρας ντεμπούτο του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 31′ ο Έζε έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Φίλιπς κάλυπτε τον Ζαχά, ο οποίος τον άφησε πολλά μέτρα πίσω του, βγήκε τετ α τετ με τον Άλισον και τον νίκησε με υποδειγματικό πλασέ κάνοντας το 0-1 για την Κρίσταλ Πάλας.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 56′ όταν ο Άντερσεν έσπρωξε τον Ουρουγουανό και αυτός τον κουτούλησε, βλέποντας την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 60′ παρά το σοκ της αποβολής η Λίβερπουλ ισοφάρισε με το καταπληκτικό σουτ του Ντίας μετά από ατομική ενέργεια.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φίλιπς (63′ Γκόμες), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (63′ Τσιμίκας), Έλιοτ (79′ Καρβάλιο), Φαμπίνιο, Μίλνερ (63′ Χέντερσον), Σαλάχ, Νούνιες, Ντίας

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά):Γκουαΐτα, Κλάιν, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ (79′ Ρίτσαρντς), Έζε (79′ Μιλιβόγεβιτς), Ντουκουρέ (79′ Χιούς), Σλουπ (88′ Ολίσε), Ζαά, Αγιού

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε highlights του αγώνα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή