Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πρίγιοβιτς: Με… 460.000 ευρώ το μήνα μπροστά του καλείται να αποφασίσει

Το ότι η Αλ Ιτιχάντ καλύπτει τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο, το οποίο υπογράφηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Δεδομένο, επίσης, θα πρέπει να θεωρείται ότι ο ΠΑΟΚ δε θέλει να αποχωριστεί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Γι’ αυτό και φάνηκε να αντιστέκεται στο ασφυκτικό πρέσινγκ των Αράβων λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά όταν για πρώτη φορά οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ έδειξαν ενδιαφέρον.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Στην αρχική πρόταση των 8.000.000 ευρώ οι παράγοντες του «Δικεφάλου» απάντησαν αρνητικά, όμως φαινόταν και επισημάνθηκε από το gazzetta.gr, ότι οι Άραβες δε θα παρατούσαν εύκολα την υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Τα δεδομένα άλλαξαν από την στιγμή που πριν από δύο ημέρες η Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε να καλύψει το ποσό της ρήτρας. Η ανάρτηση του Σέρβου επιθετικού άνοιξε «πόλεμο» ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με σχεδόν 10.000 σχόλια, έδειχνε ότι κάτι γίνεται, ενώ ο ΠΑΟΚ αυτομάτως έβγαινε εκτός παιχνιδιού.

Από την στιγμή που οποιαδήποτε ομάδα καλύπτει τη ρήτρα οι «ασπρόμαυροι» ΔΕΝ έχουν κανένα λόγο στη μεταγραφή και ΟΛΑ εξαρτώνται από τις πραγματικές διαθέσεις του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Πρίγιοβιτς καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του βλέποντας τα εκατομμύρια να… χοροπηδούν μπροστά του, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες. Οι Κινέζοι της Γκουανγκζού Έβεργκραντ ποτέ δε θα έφταναν το συγκεκριμένο ποσό, ότι και αν γραφόταν στον ξένο Τύπο.

Ο Κροάτης προπονητής της Αλ Ιτιχάντ, Σλάβεν Μπίλιτς, όπως έχει αναφέρει το gazzetta.gr, παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας από την Τζέντα, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει για να ενισχυθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η πρόταση των Αράβων στο Σέρβο στράικερ ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών και αυτό σημαίνει πως οι μηνιαίες απολαβές του θα είναι περίπου 460.000 ευρώ, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ αμείβεται με 120.000 ευρώ το μήνα! Η διαφορά είναι τεράστια και δεν καλύπτεται από καμία (νέα) ανανέωση-επέκταση συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα καλείται ο Πρίγιοβιτς να αποφασίσει…

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή