Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πρίγιοβιτς: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το νταμπλ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Σερβίας και μίλησε για τα ματς με την Βασιλεία, τους προσωπικούς του στόχους, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την μάχη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πρίγιοβιτς:

Η νίκη με 2-1 σας δίνει ένα προβάδισμα πρόκρισης, είναι αρκετό για εσάς;

«Κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη με 2-1, το ιδανικό όμως για τη ρεβάνς, θα ήταν να διατηρούσαμε το 2-0, γιατί αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Νιώθω υπεύθυνος που δεχθήκαμε το γκολ δύο λεπτά μετά το τέρμα που σημείωσα, γιατί προήλθε από δικό μου λάθος. Είμαστε απογοητευμένοι για το γκολ της Βασιλείας, αλλά και χαρούμενοι που κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα στο πρώτο ματς της σεζόν. Θα πάμε στην έδρα της Βασιλεία για να… καθαρίσουμε την πρόκριση».

 Έχετε καλύτερη ομάδα από την Βασιλεία;

«Έχουμε ποιοτική ομάδα και η Βασιλεία είναι ένας αντίπαλος στο επιθυμητό επίπεδο για εμάς. Κυριαρχούν στην Ελβετία για χρόνια, ενώ αποδίδουν καλά και στην Ευρώπη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Κερδίσαμε στην έδρα μας και τα πάντα είναι στο χέρι μας. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε στην έδρα της Βασιλείας για να κερδίσουμε».

Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς στην χώρα που γεννήθηκες και μεγάλωσες;

«Σίγουρα έχω ένα έξτρα κίνητρο, γιατί η Βασιλεία είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελβετία εδώ και χρόνια. Θέλω να αποδείξω το ταλέντο μου. Θα αγωνιστώ απέναντι σε πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους μου και θέλω να δείξω τις ικανότητες μου. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για εμένα».

Τι είδους ΠΑΟΚ να περιμένουμε τη νέα χρονιά και μπορείτε να κερδίσετε όσα χάσατε πέρυσι;

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες για ένα το νταμπλ, ακριβώς σε αυτό στοχεύουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο τρόπαια. Για τον τίτλο θα αγωνιστούν δύο ή τρεις ομάδες, κάτι δεδομένο για την Ελλάδα, φέτος όμως είμαι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρωταθλητής. Δεν έχω καμία αμφιβολία!»

Ποιος θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής για τον τίτλο του καλύτερου σκόρερ;

«Μια δύσκολη ερώτηση, γιατί δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και εν είναι ακόμα γνωστό πώς θα ενισχυθούν οι άλλες ομάδες. Σε γενικές γραμμές, κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Δεν είναι ο πρωταρχικός τίτλος του καλύτερου σκόρερ, αλλά ο ΠΑΟΚ να είναι ο πρωταθλητής της Ελλάδας. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μόνο ένα μπόνους. Έχω ισχυρό κίνητρο και οι αντίπαλοί μου δεν είναι ενδιαφέροντες…»

Μπορείς να πετύχει και φέτος τον ίδιο αριθμό τερμάτων και γιατί όχι να σημειώσεις ένα νέο ρεκόρ;

«Δεν βλέπω πολύ τους αριθμούς ή πόσα γκολ έχω σημειώσει. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα μου κερδίζει και κυριαρχεί στο γήπεδο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω ή να ολοκληρώσω την καλή δουλειά της ομάδας . Πιστεύω ότι θα έχω τη μέγιστη δυνατή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου για να επιτύχω ακόμα καλύτερη επίδοση από την περασμένη σεζόν».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή