Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πρίντεζης: Πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου κύκλου της κανονικής διάρκειας της Euroleague, τόνισε ότι είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, σχολίασε τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του, ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων»: 

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Για το ντέρμπι: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό. Προερχόμαστε από ένα άσχημο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά τετράδας. Ευελπιστούμε…».

Για τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό: «Είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Τώρα έχουμε δουλέψει παραπάνω και αυτό φαίνεται».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα: «Πρέπει να βελτιώσουμε τους περισσότερους τομείς. Ήμασταν άστοχοι, δεν παίξαμε καλή άμυνα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν ελέγχαμε το ριμπάουντ. Πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό, που όλοι ξέρουμε τη σημασία της κατάστασης αυτής».

Για τους Έλληνες που λένε ότι παίρνουν αυτά τα ματς: «Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν οι ομάδες. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ή ξένος. Όλοι πρέπει να παίζουμε. Ακόμα κι αν δεν βρεθείς στην καλή σου ημέρα, πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος για να καλύψει το κενό».

Για τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ: «Τους ευχαριστούμε πολύ για το sold out και ελπίζω αύριο να έχουμε ένα όμορφο βράδυ και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ και ο κόσμος».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή