Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Προβάρει τα γάντια της Σέλτικ με εξαιρετικό συμβόλαιο ο Μπάρκας

Προβάρει τα γάντια της Σέλτικ με εξαιρετικό συμβόλαιο ο Μπάρκας

ΑΕΚ και Σέλτικ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα, με τους δύο συλλόγους να βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής των εγγράφων. Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο διεθνής γκολκίπερ αύριο ετοιμάζεται να πετάξει για Γλασκόβη. Πιθανότατα την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, για να ολοκληρώσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο με τους «Κέλτες», το οποίο είτε θα είναι είτε τριετές κλειστό με οψιόν για ένα χρόνο ακόμα, είτε 4+1, και θα του αποφέρει κοντά στο 1 εκατ. λίρες μεικτά τον χρόνο με μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτή η μεταγραφή αποτελεί ένα όνειρο καριέρας για τον Μπάρκα, ο οποίος έχοντας καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης πηγαίνει στο εξωτερικό και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθούν στενά οι αγγλικές ομάδες, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα με ανοδικές εμφανίσεις να «χτυπήσει» μελλοντικά την πόρτα ομάδας επιπέδου Premier League.

Πριν από δύο χρόνια, ο Μπάρκας είχε τεθεί αντιμέτωπος με τη Σέλτικ στα προκριματικά του Champions League υπερασπιζόμενος την εστία της ΑΕΚ και είχε συμβάλλει και αυτός σε εκείνη τη μεγάλη πρόκριση που αποτέλεσε το πρώτο βήμα της ομάδας για την είσοδο στους ομίλους.

Πλέον, ο Έλληνας κίπερ ετοιμάζεται να γίνει μέλος του σκωτσέζικου συλλόγου και να ακούσει το συγκλονιστικό «You’ll never walk alone» από τα χείλη των οπαδών των Bhoys στο εντός έδρας ματς με τη Χάμιλτον την προσεχή Κυριακή (02/08), στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Πηγή