Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Προσπαθεί για Κόντε, αλλά έχει και plan B ο Παναθηναϊκός

Ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό, καθώς σε μία εβδομάδα η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και το «τριφύλλι» δεν έχει αποκτήσει ακόμη τον βασικό του επιθετικό, στη μοναδική μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 που μπορεί να κάνει αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας της γνωστής τιμωρίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει μία από τις περιπτώσεις που έχουν προκύψει από το εξωτερικό και πρόκειται για αξιόλογο φορ. Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία, ωστόσο, τούτη την ώρα ο Παναθηναϊκός παλεύει να ντύσει στα πράσινα τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ.

Στις πρώτες συζητήσεις με τον ισχυρό άνδρα του «Άγιαξ», Γιώργο Χριστοβασίλη, υπήρξε σημαντική απόσταση ενώ και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αξιώνει για την ώρα ένα συμβόλαιο, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει το «τριφύλλι».

Δεδομένα ο Νταμπίζας θα προσπαθήσει να φέρει την υπόθεση πιο κοντά σε συμφωνία όσο περνούν οι μέρες και ο ΠΑΣ θα κινδυνεύει να χάσει χωρίς σημαντικό αντάλλαγμα τον Ισπανό φορ που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευθεί το μέλλον της καριέρας του.

Αν δεν προκύψει… deal, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να φορέσει την πράσινη φανέλα ο επιθετικός, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σήμερα σε προχωρημένες συζητήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή