Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη

Επίσημα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διαθέσει 1.200 εισιτήρια στους φίλους της ομάδας, που έχουν ταξιδέψει με κάθε τρόπο και μεταφορικό μέσο στη Βουδαπέστη, προκειμένου να είναι δίπλα στην αγαπημένη ομάδα τους. Υπάρχουν, όμως, κι αυτοί που έχουν μεταβεί εκεί δίχως να έχουν εξασφαλίσει θέση στην «Groupama Arena». Και κάπου εδώ αρχίζει το πρόβλημα…

Αρκετοί επιδίωξαν και κατάφεραν -έστω και λίγοι εξ αυτών- να βρουν ένα εισιτήριο, όχι φυσικά για το πέταλο όπου θα φιλοξενηθούν σήμερα οι 1.200 οπαδοί του «δικεφάλου», αλλά σε άλλες θύρες, εκεί όπου θα κυριαρχούν οι φίλοι της Βίντι.  Το ζητούμενο και το πρόβλημα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι πως στη Βουδαπέστη βρίσκονται αρκετοί οπαδοί δίχως να έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ είναι γνωστό ότι για την πρόσβαση στις κερκίδες θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος με ταυτοποίηση στοιχείων.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Πρόβλημα εισόδου στο γήπεδο θα αντιμετωπίσουν και όσοι έχουν εισιτήρια, αλλά με λανθασμένα στοιχεία και διαφορετικά από αυτά που αναγράφει το διαβατήριο ή η ταυτότητά τους. Ο «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωρίζει ότι στη Βουδαπέστη βρίσκονται αρκετοί Έλληνες χωρίς εισιτήρια, ενώ ενημερώθηκε από τη Βίντι και την ασφάλεια του γηπέδου πως δεν γίνεται καμία αλλαγή στοιχεία σε εισιτήρια που έχουν βγει σε άλλα ονόματα.

Το πρωί της Πέμπτης η Αστυνομία και ο υπεύθυνος ασφαλείας της UEFA προειδοποίησαν πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να μπει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

Επίσημα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε, μέσω του twitter, να αποφευχθεί η παρουσία κόσμου έξω από το γήπεδο χωρίς εισιτήριο. «Παρακαλούμε να μην εμφανιστεί στο γήπεδο κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο. Κανένας με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Η ουγγρική αστυνομία προειδοποίησε για εξονυχιστικό έλεγχο και η UEFA παρακολουθεί στενά την διαδικασία με απεσταλμένο υπεύθυνο ασφαλείας».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή