Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει ότι έκανε παιδί με παντρεμένο παίκτη της Premier League

Η Κέιτι Μόργκαν, η οποία δούλευε ως συνοδός πολυτελείας, αποκάλυψε ότι πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο στο παιδί παντρεμένο παίκτη της Premier League.

Νέο θέμα για να… οργιάσει βρήκε ο αγγλικός Τύπος, μετά τις δηλώσεις της Κέιτ Μόργκαν. Έχοντας δουλέψει ως συνοδός πολυτελείας μέχρι και πριν λίγους μήνες, αποκάλυψε μιλώντας στη Sun ότι γέννησε το παιδί παντρεμένου ποδοσφαιριστή της Premier League, χωρίς η γυναίκα του να γνωρίζει κάτι για τις συναντήσεις τους.

Αυτές, όπως είπε η Κέιτι Μόργκαν, ήταν τουλάχιστον τρεις φορές, σε ξενοδοχεία, με την ίδια να παίρνει το ποσό των 1.500 λιρών την κάθε φορά. Όσο για τη γνωριμία τους, έγινε μέσω φίλων του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, η Κέιτι, η οποία τόνισε ότι της αρέσουν οι παίκτες της Premier League και γι’ αυτό είχε συναντήσεις και με άλλους, πρόσθεσε ότι έκανε τεστ DNA και επιβεβαιώθηκε ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεσμεύθηκε πως θα πράξει ό,τι πρέπει.

«Σοκαρίστηκε όταν του είπα πως ήμουν έγκυος και δεν πίστευε αρχικά ότι θα έφερνα το δικό του παιδί στον κόσμο. Δεν περίμενε με τίποτα να του πω ότι θα γινόταν πατέρας. Έμοιαζε να ντρεπόταν, ξέροντας ότι κάποιοι από τους φίλους του ποδοσφαιριστές ήταν πελάτες μου. Του έδωσαν το τηλέφωνό μου και είπε πως θα περνούσε ωραία μαζί μου. Δεν είχε πρόβλημα να πληρώσει για τις υπηρεσίες μου.

Με σύστησαν σε αυτόν δύο φίλοι του που είναι αμφότεροι Άγγλοι ποδοσφαιριστές. Έχω πλαγιάσει και με άλλους παίκτες της Premier League. Μου αρέσει που είναι γυμνασμένοι. Έκανε σεξ μαζί μου σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις. Είμαι σίγουρος πως η σύλληψη του μωρού έγινε τον Ιούλιο, όταν με προσέλαβε για να του κάνω παρέα σε ένα Σαββατοκύριακο που είχε φεστιβάλ μουσικής», είπε αρχικά η Κέιτι Μόργκαν και συμπλήρωσε.

Τον περασμένο Αύγουστο του είπα πως ήμουν έγκυος και πως ήμουν σίγουρη πως ήταν δικό του. Τώρα αποδείχτηκε αυτό και μέσω DNA και μου είπε ότι θα κάνει το καθήκον του. Συμφωνήσαμε να μου δίνει κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχα σκοπό να μείνω έγκυος αλλά είμαι χαρούμενη που θέλησε να αναλάβει τις ευθύνες του.

Είμαι σίγουρη πως θα είναι ένας εξαιρετικός μπαμπάς και θα έχει επαφή με το παιδί του. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως θα είμαι η καλύτερη δυνατή μητέρα και θα αγαπώ με όλη μου την καρδιά το παιδί μου».

* Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό της Κέιτι Μόργκαν στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

AD | While creating content for a collab i’m working on, Rémi wanted to be held. It was only when I caught a glimpse in the camera that I realised: this is what life truly is about. The real everyday. We all say ‘Instagram vs Reality’ yet rarely post the reality, so here it is. Because my reality is that this dress will probably end up with sick on it shortly 🙈 #LuxeGal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY JAYNE (@katyjaynemorgan) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I promise, I’ll never let you down 🦋 * for the trolls, yes I accidentally blurred random bits when blurring my baby’s face.. sorry not sorry*

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY JAYNE (@katyjaynemorgan) στις




Πηγή