Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πτήση για Άμστερνταμ και για τα αστέρια

Για το Άμστερνταμ και το παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ, που σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας στους ομίλους του Champions League αναχώρησε σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αύριο το βράδυ (19:55) θέλει επί ολλανδικού εδάφους να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχώρησε με 21 παίκτες για την ολλανδική πρωτεύουσα, έχοντας αρκετές απουσίες. Μεταξύ αυτών ο τραυματίας Μπογέ, αλλά και οι τιμωρημένοι Μπακασέτας, Λιβάγια και Λόπες. Όσο για τον Αλμπάνη, που επίσης είναι τραυματίας, δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Οι 21 της αποστολής είναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Μήνυμα μάχης από Μπάρκα

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Άμστερνταμ, στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος έστειλε μήνυμα μάχης στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», καθώς χαρακτηριστικά τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν πάει για τουρισμό.

«Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε καλή ομάδα. Στόχος είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν νομίζω να συγκρίνεται η αναμέτρηση με τα προηγούμενα ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ.

Και πρόσθεσε: «Μας έχει τονίσει τα δυνατά σημεία της αντίπαλης ομάδας ο προπονητής μας και ότι είμαστε ικανοί για να κάνουμε τη ζημιά και πώς μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν παλέψαμε από πέρσι για να πάμε για τουρισμό και για να δούμε εκεί τα γήπεδα. Πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και γενικότερα να περάσουμε στην επόμενη φάση».

localStorage.clear();


Πηγή